Storsäckar old

Hämtning av storsäckar med byggskräp i Stockholm
Hämtning av storsäckar med byggskräp i Stockholm

Vi hämtar storsäckar av alla märken. Det spelar ingen roll vad som står på säcken; DKLBC, St Eriks, Ragnsells eller vilken färg säcken har. Orange, rosa eller gul, vi hämtar dem alla och tar hand om avfallet på återvinningsstationen.

Enkelt att beställa, ring 073-316 99 11

Hämtning av storsäckar

Vi hämtar er fulla storsäck på plats. Det är enkelt och smidigt för Stockholm Byggavfalls lastbilar att ta sig fram till storsäcken där ni har slängt era grovsopor. Tack vare att vi använder lätta lastbilar passerar vi trånga passager, förbi byggställningar och genom smala gränder i stan där större lastbilar inte når. Våra lätta lastbilar fungerar även utmärkt vid byggmark och oländig terräng.

Det finns plats för flera storsäckar i varje bil vilket gör att byggstädningens avfall snabbt försvinner bort. Samtidigt hålls ert pris nere tack vare få körningar per uppdrag att städa undan grovsopor.

Ring oss för att få ett pris på att hämta storsäckar, tel: 073-582 47 51 .

Var miljövänlig – tänk på vårt fina Stockholm

I vårt renhållningsarbete tar vi hand om många av storsäckar dagligen. De följer med till återvinningscentralernas containrar, vi hjälper till. För Stockholms vackra natur och miljöns skull är vi måna om att de inte ligger och skräpar. Därför tar vi gärna med våra kunders begagnade storsäckar i sophämtningsbilarna till återvinningen. Storsäckarna och soporna försvinner från vår natur.

Fråga oss om det i telefon eller när vi är på plats.