Byggsäckar

Hämtning av storsäckar med byggskräp i Stockholm
Hämtning av storsäckar med byggskräp i Stockholm

Vi hämtar byggsäckar av alla märken. Det spelar ingen roll vad som står på säcken; Big Bag, Sortera, Circla, DKLBC, St Eriks, Ragnsells eller vilken färg säcken har. Grön, orange, rosa eller gul, vi hämtar dem alla och tar hand om avfallet på återvinningsstationen.

Beställ våra använda byggsäckar

 

Hämtning av byggsäckar

Vi hämtar er fulla byggsäck på plats. Det är enkelt och smidigt för Stockholm Byggavfalls lastbilar att ta sig fram till byggsäcken där ni har slängt era grovsopor. Tack vare att vi använder lätta lastbilar passerar vi trånga passager, förbi byggställningar och genom smala gränder i stan där större lastbilar inte når. Våra lätta lastbilar fungerar även utmärkt vid byggmark och oländig terräng.

Det finns plats för flera storsäckar i varje bil vilket gör att byggstädningens avfall snabbt försvinner bort. Samtidigt hålls ert pris nere tack vare få körningar per uppdrag att städa undan grovosopor.

Ring oss för att få ett pris på att hämta byggsäckar, tel: 0733-16 99 11.

 

Var miljövänlig – tänk på vårt fina Stockholm

I vårt renhållningsarbete tar vi hand om många av storsäckar dagligen. De skulle följa med återvinningscentralernas containrar om vi inte tänkte till. För Stockholms vackra natur och miljöns skull är vi måna om att inte slänga dessa. Därför ser vi gärna att våra kunder använder de begagnade byggsäckar vi har i sophämtningsbilarna. På så sätt förlängs användandet av storsäckarna, produkterna får längre livslängd och vi sliter inte på vår natur.

Fråga oss om det i telefon eller när vi är på plats.