Ny hemsida för Stockholms Byggavfall

I oktober uppdaterade vi vår hemsida stockholmsbyggavfall.se. Hemsidan är lättare att navigera och det är enklare att hitta relevant information om våra tjänster. Våra kunder och samarbetspartner inom byggbranschen refererar ofta till stockholmsbyggavfall.se och nu ska det även bli enklare för stockholmare som söker någon som kan hämta storsäckar med avfall.

Vi annonserar på Google, Bing och finns i företagsregister som exempelvis SvenskaSajter.com – Den ständigt växande länkkatalogen och foretagsbloggar.nu.

Nu när året går mot sitt slut är det full fart för att avsluta bygg- och renoveringsprojekten innan vintern och snön är här. Se till att boka in hämtning av ert byggskräp i god tid. Och om ni ändå får brått och behöver någon som är snabb och flexibel ringer ni oss på tel: 0733-16 99 11 eller mailar: info@stockholmsbyggavfall.se så kör vi ert avfall till återvinningsstationen.

Lämna en kommentar